вівторок, 18 жовтня 2011 р.

Експерти ІЕД інформуватимуть громадськість про економічні аспекти Європейської інтеграції України

Інститут економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД) за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду "Відродження" розпочинає проект із аналізу та громадського обговорення питань економічної інтеграції України до ЄС. Проект здійснюється у співпраці з Громадською експертною радою при Українській частині Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС.
Проект спрямований на надання якісної експертизи з актуальних економічних питань європейської інтеграції України, у тому числі що стосується виконання Порядку денного про Асоціацію (ПДА) між Україною та ЄС у сфері економічного діалогу.
Експерти ІЕД розроблятимуть рекомендації, які стосуються питань економічної політики України в сферах, пов’язаних з ПДА. Планується підготовка як експертних коментарів і аналітичних оглядів для широкої громадськості, так і консультаційних робіт, що міститимуть рекомендації для Уряду у сфері економічної політики.
Проектом передбачається активна взаємодія із засобами масової інформації і громадянським суспільством, щоб вчасно інформувати громадськість і експертне середовище про дії влади та їх ефективність. ІЕД підтримуватиме широку публічну дискусію шляхом оприлюднення, поширення й обговорення матеріалів проекту, а також регулярно  інформуватиме представників Уряду України та Європейської сторони про результати проекту.
Термін реалізації проекту: жовтень 2011 року -  квітень 2012 року.
Контактні особи: керівник проекту Вероніка Мовчан (movchan@ier.kiev.ua), координатор проекту Катерина Шинкарук (shynkaruk@ier.kiev.ua )
* * *
Мета Європейської програми Міжнародного фонду “Відродження” – сприяння європейській інтеграції України шляхом фінансової та експертної підтримки громадських ініціатив. Детальніше: www.irf.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар