понеділок, 31 жовтня 2011 р.

Прес-конференція «Асоціація з ЄС: втрачений шанс? – Погляд експертів»

3-го листопада 2011 року (четвер) об 11.30 в УНІАН (вул. Хрещатик, 4) розпочнеться прес-конференція на тему «Асоціація з ЄС: втрачений шанс? – Погляд експертів».
Керівники провідних українських аналітичних центрів говоритимуть про те, чи виконує Україна реформи, передбачені Порядком денним асоціації (ПДА) Україна-ЄС. Вони також аналізуватимуть шанси України на підписання Угоди про асоціацію з ЄС.
Буде презентовано четвертий аналітичний звіт громадського моніторингу виконання євроінтеграційних реформ у політичній, економічній, правовій, візовій та інших сферах.
Учасники прес-конференції: 
  • Юлія Тищенко, Голова Ради Українського незалежного центру політичних досліджень (УНЦПД), 
  • Інна Підлуська, заступник виконавчого директора Міжнародного фонду «Відродження», 
  • Олександр Сушко, Науковий директор Інституту євро-атлантичного співробітництва, 
  • Вероніка Мовчан, Директор з наукової роботи Інституту економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД), 
  • Олександр Банчук, експерт Центру політико-правових реформ (ЦППР).
Четвертий етап громадського моніторингу дій влади проводився в рамках реалізації проекту «Виконання Порядку денного асоціації (ПДА) між Україною і ЄС: експертний погляд» протягом січня – вересня 2011 року. Проект виконує Консорціум українських аналітичних центрів у складі Українського незалежного центру політичних досліджень (УНЦПД), Інституту економічних досліджень та політичних консультацій (ІЕД), Центру політико-правових реформ (ЦППР) та запрошених експертів. Медійну підтримку надає МГО "Інтерньюз-Україна".  
Проект здійснюється за підтримки Європейської програми Міжнародного фонду "Відродження".
Проект здійснюється у співпраці з Громадською експертною радою при Українській частині Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС.
Реєстрація представників ЗМІ на прес-конференції – на місці або за телефоном 099 435 88 29 чи електронною поштою KDidyk@internews.ua, Катерина Дідик, Інтерньюз-Україна.
Довідка:
Порядок денний асоціації Україна-ЄС (ПДА) – це базовий документ, що регулює відносини між Україною та ЄС до набуття чинності нової Угоди про асоціацію. Він визначає ключові пріоритети реформ, яким Україна має приділити увагу задля того, щоб скористатися можливостями поглибленої співпраці з ЄС. Практична мета ПДА полягає у чіткому визначенні пріоритетів, які вимагають негайних дій ще до офіційного підписання Угоди про асоціацію. 
Більше інформації:
Блог проекту (www.es-ukraina.blogspot.com, www.eu-pda.livejournal.com)

Wikipedia : Громадський моніторинг Порядку денного асоціації Україна-ЄС



Немає коментарів:

Дописати коментар